Σπανακοτυρόπιτα
Η αγαπημένη πίτα μικρών και μεγάλων.
Απλή αλλά μοναδικά γευστική, η παραδοσιακή συνταγή σε συνδιασμό με διαλεχτά υλικά προσφέρουν την πίτα που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΠΟΠ
ΠΡΟΨΗΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Φύλλο Βέργας: Αλεύρι σίτου,νερό, αραβοσιτέλαιο, μαγειρικό αλάτι
Γέμιση: Σπανακι, φέτα ΠΟΠ, κρεμμύδι ξερό, πράσο, αυγό, ηλιέλαιο, μαγειρικό αλάτι
Προϊόν κατάλληλο για χορτοφάγους.
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη) και αυγού. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από σέλινο.
Προετοιμασία:
Βγάλτε την πίτα από την κατάψυξη. Αφαιρέστε την πλαστική συσκευασία. Τοποθετήστε την πίτα με το χάρτινο ταψάκι σε προ θερμασμένο φούρνουστους 180 °C(356 °F) σε λειτουργία αέρα. Ζεστάνετε την πίτα για 18-20 λεπτά (ανάλογα με την απόδοση του φούρνου σας). Δεν συνίσταται η χρήση φούρνου μικροκυμάτων.
Εναλλακτικά καταναλώστε την πίτα ως κρύο σνακ αφού ξεπαγώσει, αφήνοντας την στο ψυγείο για 6-8 ώρες ή εκτός για 3-5 ώρες.