Ψητή Πορκέτα Ρωμιό
1.2.026
Η πορκέτα αποτελείται από το φιλέτο της μπριζόλας μαζί με την πανσέτα του χοιρινού και με το δέρμα του εξωτερικά. Περνά από μια διαδικασία αργού ψησίματος για ώρες, με αποτέλεσμα να είναι απίστευτα τραγανή εξωτερικά και ζουμερή εσωτερικά. Πορκέτα ιταλικού τύπου ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση της και τα ιδιαίτερα αρώματα από τα μεσογειακά βότανα που περιέχει. Μπορείτε να την σερβίρετε σε πλατό αλλαντικών-ορεκτικών σε λεπτές φέτες ή κομμένη σε τάκους και να την ψήσετε ελαφρώς είτε σε πλατό είτε σε τηγάνι χωρίς λάδι, ίσως λίγο βούτυρο θα ταίριαζε.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ+-
BrandΡωμιό Ευαγγελόπουλος
Διάρκεια ζωής3 μήνες
Συσκευασίαχύμα