Simonini Guanciale Stagionato

1.4.010

Το Guanciale, ένας γαστρονομικός θησαυρός της ιταλικής κουζίνας, είναι ένα ξηρό χοιρινό μάγουλο επικαλυμμένο γενναιόδωρα με αρωματικό μαύρο πιπέρι. Φτιαγμένο από το premium λιπαρό μέρος του μάγουλου του χοίρου, μαζί με το φλοιό του, το guanciale υποβάλλεται σε μια σχολαστική διαδικασία. Μετά το αλάτισμα και το πιπέρι, εμποτίζεται με βότανα όπως δεντρολίβανο και φασκόμηλο και στη συνέχεια αφήνεται να ωριμάσει για 60-90 ημέρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά θρεπτικό και γευστικό αλλαντικό, με απολαυστικές μυϊκές λωρίδες χαρακτηριστικές του ζώου. Αυτό το συστατικό παίζει κεντρικό ρόλο στα κλασικά ιταλικά γαστρονομικά, μεταδίδοντας τη μοναδική του ουσία σε εμβληματικά πιάτα όπως η καρμπονάρα και η αματριτσιάνα. Πέρα από τα ζυμαρικά, το guanciale χρησιμεύει ως απολαυστικό καρύκευμα για λαχανικά, σούπες και προσθέτει βάθος σε διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.

SHARE THIS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ